11 Temmuz 2014 Cuma

Seo Nedir Nasıl Yapılır?



Web siteniz tasarımınız gerek içerigi açısından tabiri çaiz ise yemegi olabilir doyurucu olabilir.
Sitenizin web adresini bilen kullanıcılar size geliyorsa peki ya ara motorlarından niye gelmesinki? Bunları göz ardı mı ediceksiniz etmemelisiniz. İlk başta arama motoru optimizasyonu anahtar kelimeler title ve alt resim degişkenleri.


Title :

Cümlede isim olarak "başlık, ünvan, isim, ad, hak, sıfat, sahiplik, marka" anlamlarına gelmektedirtitle
Tabi cümlede kullanmıcaz fotograflarda kullanıcaz google bunu seviyor. :)

Örnegin Title :




 Gördügünüz gibi çıkan baloncuk logonun titlesi Html yazarken dreamweaver kullanıyorsanız seo'ya çok yardımcı oluyor resime tıklar tıklamaz altta size title adı secenegi sunuyor.

Yazdıgınız Blog Yazısına Kategoriler Verin : 

Misal bir konu paylaşıyorsunuz konumuz ne olsun hmm bir bilgisayar tanıtıyorsunuz blogunuzda kategori eklemek için zaten her temada seçenek oluyor seo için optimizasyon için etiketler veya kategoriler olarak yazar bilgisayar tanıtımını yaptık herşey bitti sıra geldi etiket kategorilere yani seo'ya etiketinizde dikkat etmeniz gereken kısa ve öz olması örnegin : pc markasını yazabilirsiniz işlemcisini çekirdegini hafızasını işletimim sistemini ve akla gelebilicek özetleyebilicek her durumu yazabilirsiniz.

Alt : 

Alt degişkeni buda aynı title gibi diyebiliriz dreamweaverde seçenek sunuyor zaten title'nin yanında ama bunun üstüne gelince baloncuk çıkmıyor :) Alt degişkeni google robotunun okuyabilicegi dilden sizin için seo ya fazla fazla yardımcı olabilir.

Seo omurgası bunlardan oluşmaktadır.

0 yorum to “Seo Nedir Nasıl Yapılır?”

Yorum Gönder